CONDIȚII DE UTILIZARE

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.
Administratorul si proprietarul acestui site îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
Întregul conţinut al acestui site www.eSuplimente.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date – fac obiectul proprietatii noastre şi a furnizorilor nostri şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Proprietarul nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Echipa eSuplimente îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.
De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Noi nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date, sau afişate greşit iar livrarea nu s-a efectuat încă, noi ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
www.eSuplimente.ro funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.eSuplimente.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.

COD DE CONDUITĂ

Stimaţi clienţi,
Vă mulţumim pentru interesul dvs. acordat produselor noastre. Pentru a vă oferi o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, noi, ne asumăm următoarele responsabilităţi:
✔ vă vom trata cu respect
✔ vom comunica cu dumneavoastră într-un mod profesional
✔ vă vom respecta confidenţialitatea în orice situaţie
✔ vă vom oferi servicii de calitate
✔ vă vom oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru o experienţă cât mai plăcută la cumpărături
În mod reciproc, ne aşteptăm ca dumneavoastră:
✔ să trataţi personalul nostru cu respect
✔ să comunicaţi cu noi într-un mod politicos să vă comportaţi în mod civilizat
Întotdeauna veţi avea parte de mai multă bunăvoinţă din partea noastră atunci când urmaţi acest cod simplu de conduită; în caz contrar, nu putem garanta cooperarea noastră deplină în rezolvarea eventualelor situaţii neplăcute.

CONFIDENŢIALITATE

Proprietarul acestui site certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora.
Proprietarul, deţinătorul drepturilor de folosinţă a www.eSuplimente.ro, se angajează să nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul comunicării cu clienţii săi, al confirmării comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea site-ului şi a unor oferte speciale şi promoţii ale societăţii.
Proprietarul nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu vinde, nu oferă adresa dumneavostră de e-mail obţinută prin intermediul www.eSuplimente.ro, fără acordul dumneavoastră explicit.
Furnizarea datelor personale către noi nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date trimiţând o cerere scrisă către noi. Browser-ul nu permite afişarea acestei imagini.