SERIOUS MASS

97 Produse

Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru în data de vineri 13 februarie, 2009.

235,00 lei

Pentru toti culturistii si atletii ce doresc o crestere serioasa a volumului muscular , Serious Mass este un supliment de cea mai buna calitate , atat in continutul proteic cat si in cel al carbohidratilor . Fiecare portie furnizeaza 1250 calorii , din 50 grame de proteine si peste 250 grame carbohidrati .fara adaos de zahar . Ca sa cresca in volum muscular , un culturist , mai ales daca e incepator si de tip ectomorf , necesarul de calorii din surse esentiale este de maxima importanta . Acest plus de calorii sunt furnizate de fiecare portie de Serious Mass , alaturi de 25 de vitamine si minerale , plus factori lipotropici precum colina si inositolul . Cu Serious Mass cresterea este nu numai cantitativa , dar si calitativa .

Utilizare
Adăugaţi o măsură de produs intr-un blender mare umplut cu 300 ml de apă sau lapte rece, pană la 4 porţii pe zi după cum urmează: inainte de antrenament cu o oră, imediat după antrenament, intre mese ca supliment alimentar.
Informaţii despre alergeni !
Acest produs conţine proteine derivate din lactate, ouă şi greu, lecitină derivată din soia precum şi maltodextrină.
Atenţionare !
Diabeticii şi hipoglicemicii trebuie să utilizeze acest produs numai cu recomandarea medicului nutriţionist.
Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat. Produsul nu este destinat pentru a diagnostica, preveni sau trata o boală.
A nu se lasa la indemana copiilor !
A nu se depăşi doza recomandată sau prescripţia medicului ori specialistului nutriţionist !
Stocare in locuri uscate şi ferite de căldură şi acţiunea luminii

Produse asemanatoare